Για τα κίτρινα.
130 ml χυμό Ροδάκινο ή κοκτέιλ φρούτων
7 φύλλα ζελατίνης
1 κ.σ. μέλι
Για τα κόκκινα.
130 ml χυμό Βύσσινο ή Φραγκοστάφυλο
7 φύλλα ζελατίνης
1 κ.σ. μέλι
Μουσκεύομαι την ζελατίνη σε ένα μπολ με κρύο νερό για λίγα λεπτά (2-3′) για να μαλακώσει.
Βάζουμε σε ένα μπρίκι τον χυμό, το μέλι και την ζελατίνη.
Το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά να ζεσταθεί και να λιώσει η ζελατίνη.
Προσοχή! Δεν το βράζουμε.
Μόλις είναι έτοιμο το ρίχνουμε σε θήκες σιλικόνης και το βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
Τα ξεφορμάρομαι και τα φυλάμε σε κλειστό βάζο στο ψυγείο.
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Η πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ
- Άγιος Έρωτας : Η Ολυμπία πιάνει τον πατέρα Νικόλαο σε οίκο ανοχής και το κάνει θέμα στην επισκοπή
- Ζώδια : Ανάδρομος Ερμής έως 15/12/2024 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους
- «Καλάθι των Χριστουγέννων» : Επιστρέφει με χαμηλότερες τιμές