Ζύμη πίτσας για κατάψυξη (μέχρι έξι μήνες)
Υλικά
2 κιλά αλεύρι ολικής
3 κύβους νωπή μαγιά η’ 3 φακελάκια ξερή
3 κγ ζάχαρη
3 κγ αλάτι
5 κσ σπορέλαιο
νερο οσο παρει περιπου ενα λιτρο χλιαρο
μπέικον
ζαμπόν
κέτσαπ
πιπεριές σε μικρά κυβάκια
μανιτάρια σοταρισμένα με λίγο βούτυρο να είναι μαλακά
σουτζούκι αν θέλετε
κίτρινα τυριά τριμμένα
οι ποσότητες είναι καθαρά θέμα της κάθε νοικοκυράς
εκτέλεση
σε χλιαρό νερό λιώνουμε την μάγια ρίχνουμε την ζάχαρη το αλατι και το σπορέλαιο και περίπου 2 κιλά αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να εχουμε μια απαλή ζύμη να μην κολλάει όμως στα χέρια μας!
ανοίγουμε 6 χοντρά φύλλα και τα μοιράζουμε σε 6 μέτρια ταψάκια που έχετε λαδώσει ελαφριά και βάζουμε 4-5 κσ κέτσαπ στην συνέχεια τα αλλαντικά τα μανιτάρια τις πιπεριές και τέλος τα τυριά και κόβουμε λαδόκολλα λίγο μεγαλύτερες από το ταψί μας και σκεπάζουμε τις πίτσες μια μια και τις βάζουμε την μια πάνω στην άλλη και όλες μαζί τα ταψάκια σε μια μεγάλη σακούλα τροφίμων η’ τις τυλίγεται με μεμβράνη και τις αφήνεται στην κατάψυξη για πάνω από 6 μήνες!
όταν θέλετε να ψήσετε μια πίτσα την βγαζετε μια ώρα πριν και μετά την ψήνετε για 30 με 40 λεπτά στους 180 πάνω κάτω!!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Grand Hotel : Η Αγγέλα θάβει τον γιο της- Πεθαίνει στα χέρια της
- Έσπασε το νύχι: Nail Artists σας δείχνουν πως να το διορθώσετε στο σπίτι χωρίς την βοήθεια ειδικού
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο