Ζύμη πίτσας για κατάψυξη (μέχρι έξι μήνες)
Υλικά
2 κιλά αλεύρι ολικής
3 κύβους νωπή μαγιά η’ 3 φακελάκια ξερή
3 κγ ζάχαρη
3 κγ αλάτι
5 κσ σπορέλαιο
νερο οσο παρει περιπου ενα λιτρο χλιαρο
μπέικον
ζαμπόν
κέτσαπ
πιπεριές σε μικρά κυβάκια
μανιτάρια σοταρισμένα με λίγο βούτυρο να είναι μαλακά
σουτζούκι αν θέλετε
κίτρινα τυριά τριμμένα
οι ποσότητες είναι καθαρά θέμα της κάθε νοικοκυράς
εκτέλεση
σε χλιαρό νερό λιώνουμε την μάγια ρίχνουμε την ζάχαρη το αλατι και το σπορέλαιο και περίπου 2 κιλά αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να εχουμε μια απαλή ζύμη να μην κολλάει όμως στα χέρια μας!
ανοίγουμε 6 χοντρά φύλλα και τα μοιράζουμε σε 6 μέτρια ταψάκια που έχετε λαδώσει ελαφριά και βάζουμε 4-5 κσ κέτσαπ στην συνέχεια τα αλλαντικά τα μανιτάρια τις πιπεριές και τέλος τα τυριά και κόβουμε λαδόκολλα λίγο μεγαλύτερες από το ταψί μας και σκεπάζουμε τις πίτσες μια μια και τις βάζουμε την μια πάνω στην άλλη και όλες μαζί τα ταψάκια σε μια μεγάλη σακούλα τροφίμων η’ τις τυλίγεται με μεμβράνη και τις αφήνεται στην κατάψυξη για πάνω από 6 μήνες!
όταν θέλετε να ψήσετε μια πίτσα την βγαζετε μια ώρα πριν και μετά την ψήνετε για 30 με 40 λεπτά στους 180 πάνω κάτω!!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Η πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ
- Άγιος Έρωτας : Η Ολυμπία πιάνει τον πατέρα Νικόλαο σε οίκο ανοχής και το κάνει θέμα στην επισκοπή
- Ζώδια : Ανάδρομος Ερμής έως 15/12/2024 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους
- «Καλάθι των Χριστουγέννων» : Επιστρέφει με χαμηλότερες τιμές