Μια μέρα που δεν είxαμε ούτε αυγο αλλά ούτε γαλά,τα καμάρια μου θέλανε κρέπες!Ετσι και εγω αυτοσχεδιασα και βγήκε ενα υπεροχο αποτέλεσμα! Δοκιμάστε τες και θα με θυμηθείτε.
3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2-2 1/2 φλιτζάνια νερό (δύο με δυόμισι)
4 κ.σ. ζάχαρη
3/4 κ.γ. αλάτι
5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
6 κ.σ. σπορέλαιο (για το τηγάνισμα)
Aνακατεύουμε καλά το αλεύρι με το νερό, τη ζάχαρη, το αλάτι, την κανέλα, το μπέικιν και τη βανίλια.Πρέπει να γίνει ένας αραιός χυλός.Σε ένα μικρό τηγανάκι βάζουμε 1/2 κουταλιά σούπας σπορέλαιο να κάψει και ρίχνουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης (ίσα να καλύπτει το τηγάνι), και μόλις ψηθεί από τη μια πλευρά τη γυρίζουμε και από την άλλη με τη βοήθεια φαρδιάς σπάτουλαςΑφήνουμε για λίγο και από την άλλη και τη βγάζουμε από το τηγάνι.Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσει ο χυλός
μπορειτε να τις γεμισετε με τη μαρμελαδα μπανανα που εχει κανει θραυση η με τη νηστισιμη μερεντα
Αν τις θελετε αλμυρες γεμιστε τες με νηστισιμη μπεσαμελ νηστίσιμο τυρί και λαχανικά και θα ειναι υπεροχες!!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Ανακαλούνται γαριδάκια – Μεγάλος κίνδυνος για την υγεία
- Σχολεία : Τι θα ισχύει με τις απουσίες λόγω γρίπης
- Ζωή Ναλμπάντη : “Γέννησα τη μία μου κόρη στο χαλάκι του μπάνιου, ο άνδρας μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο”
- Η Γη της Ελιάς : Το κάνεις όλο και χειρότερο Στάθη- Η Ιουλία τον κατακεραυνώνει