Είναι ιδανική για να κολλήσετε χαρτιά, χαρτοπολτό, να φτιάξετε κολάζ αντικαθιστώντας έτσι την κόλλα του εμπορίου.
1 κούπα αλεύρι
4 κούπες νερό
Βάζουμε ένα κατσαρολάκι στη φωτιά και προσθέτουμε το νερό και μετά το αλεύρι. Ανακατεύουμε συνεχώς για να μη σβολιάσει μέχρι ωσότου γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Συμπληρώνουμε μια κουταλιά της σούπας αλάτι, 2 κουταλιές της σούπας ξύδι (ανά 1 κούπα αλεύρι) και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
Το ξύδι θα κάνει το μείγμα να διατηρηθεί για περισσότερο χρονικό διάστημα.
Προσοχή, η φωτιά δεν πρέπει να είναι πολύ δυνατή.
Αν ξεπεραστεί το σημείο βρασμού θα διαχωριστεί το αλεύρι από το νερό και θα πρέπει φτιάξετε καινούριο μείγμα.
Όταν το μείγμα γίνει ομοιογενές (σαν πηκτή σούπα) το κατεβάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει αφαιρώντας σβόλους που τυχόν υπάρχουν.
Το αποθηκεύουμε σε γυάλινο βάζο που σφραγίζει. Το πετάμε όταν αρχίζει να μυρίζει.
Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια