Close

Οι τάσεις στη καλοκαιρινή διακόσμηση για το 2024

ιδέες-με-τις-νέες-τάσεις-στη-καλοκαιρινή διακόσμηση-στο-σπίτι-Καλοκαίρι 2024-

Το Καλοκαίρι 2024 πλησιάζει και θα σας δείξουμε ιδέες να διακοσμήσετε καλοκαιρινά την κουζίνα, το καθιστικό, την κρεβατοκάμαρα και φυσικά την αυλή και το μπαλκόνι. Δείτε 16 ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης.

Το Καλοκαίρι 2024 βρίσκεται μία ανάσα μακριά και φυσικά θέλουμε εκτός από την ζωή μας να το φέρουμε και στο σπίτι μας. Αποχαιρετήστε τη “βαριά” χειμωνιάτικη διακόσμηση και υποδεχτείτε τις φωτεινές αποχρώσεις, τα καλοκαιρινά διακοσμητικά χαλιά αλλά και την ανάδειξη της αυλής και του μπαλκονιού.

Στο παρακάτω άρθρο θα σας δείξουμε τις κορυφαίες τάσεις στη καλοκαιρινή διακόσμηση για το Καλοκαίρι 2024, στο καθιστικό, στο μπαλκόνι, στην αυλή, στη κρεβατοκάμαρα αλλά και στη κουζίνα. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης στο σπίτι με τις νέες τάσεις 2024: Πες ναι στους καλοκαιρινούς δίσκους

Αν έχεις μεράκι με τη διακόσμηση η παρακάτω ιδέα θα σε ενθουσιάσει. Μπορείς εκτός από τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, να επιλέξεις έναν μοντέρνο χειροποίητο δίσκο και το Καλοκαίρι. Διάλεξε έναν δίσκο που δεν χρησιμοποιείς πια και διακόσμησέ τον με καλοκαιρινά διακοσμητικά.

Όλες οι νέες τάσεις στη καλοκαιρινή διακόσμηση σε όλο το σπίτι

Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης στο σπίτι με τις νέες τάσεις 2024: Αληθινά φυτά και λουλούδια στη κουζίνα

Η κουζίνα είναι το παλατάκι μας. Γι’ αυτό και πρέπει να νιώθουμε άνετα μέσα σε αυτήν για να μαγειρεύουμε πιο ευχάριστα ή να τρώμε όλοι μαζί οικογενειακώς. Μπορείς λοιπόν για το Καλοκαίρι να επιλέξεις αληθινά φυτά και λουλούδια και φυσικά χρωματιστά διακοσμητικά και κουζινικά.

φυτά-και-λουλούδια-στη-κουζίνα-ιδέες-

Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης στο σπίτι με τις νέες τάσεις 2024: Pop διακόσμηση στη σαλοκουζίνα

Αν έχεις σαλοκουζίνα με μπαρ τότε σίγουρα είναι το στολίδι του σπιτιού σου. Σκέψου ότι δεν έχουν όλοι αυτή τη πολυτέλεια, οπότε σίγουρα δεν μπορείς να μην την αναδείξεις. Διάλεξε φωτεινά χρώματα στους τοίχους, κρεμαστά φυτά και σκαμπό για το μπαρ σε εξίσου φωτεινές αποχρώσεις.

φωτεινές-αποχρώσεις-στη-σαλοκουζίνα-και-θαλασσί-σκαμπό-ιδέες-

Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης στο σπίτι με τις νέες τάσεις 2024: Με άρωμα Ελλάδας

Ζούμε στη χώρα του Καλοκαιριού οπότε δε χρειάζεται να προσπαθήσουμε πολύ για να κάνουμε τη διακόσμησή μας πιο καλοκαιρινή. Αν θέλεις να αναδείξεις την αυλή ή το μπαλκόνι σου μπορείς να στρώσεις στο τραπέζι γαλάζια τραπεζομάντηλα και να εφαρμόσεις εξίσου γαλάζια μαξιλάρια ή καλύμματα στις καρέκλες.

τραπέζι-με-θαλασσί-τραπεζομάντηλο-στην-αυλή-ιδέες-

Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης στο σπίτι με τις νέες τάσεις 2024: Πες ναι στα λουλούδια

Γενικότερα το Καλοκαίρι 2024 τα λουλούδια είναι το απόλυτο trend στη διακόσμηση. Μπορείς λοιπόν μαζί με τα παιδιά να μαζέψεις λουλούδια και να τα διακοσμήσεις σε ένα βάζο σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Αρκεί για να κάνεις την ατμόσφαιρα πιο καλοκαιρινή και παιχνιδιάρικη.

λουλούδια-στη-κουζίνα-ιδέες-

Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης στο σπίτι με τις νέες τάσεις 2024: Μοντέρνα κάδρα

Τα κάδρα είναι η απόλυτη τάση και το Καλοκαίρι θα κυριαρχήσουν. Μπορείς να επιλέξεις φθηνά κάδρα με pop αναπαραστάσεις της επιλογής σου και σε καλοκαιρινά χρώματα και σχέδια και αμέσως το σπίτι θα αλλάξει ριζικά. Είναι πολύ φθηνά και τα βρίσκεις παντού.

Εναλλακτικά μπορείς να εκτυπώσεις τις αγαπημένες σου εικόνες και να τις κορνιζάρεις σε κάδρα της επιλογής σου που εξίσου υπάρχουν παντού και πολύ φθηνά.

κάδρα-στο-καθιστικό-ιδέες-

Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης στο σπίτι με τις νέες τάσεις 2024: Βάψε τα παλιά σου έπιπλα εξωτερικού χώρου

Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς για να ανανεώσεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Φαντασία και μεράκι να έχεις και αυτά αρκούν. Διάλεξε ένα θαλασσί χρώμα και ανανέωσε τα έπιπλα εξωτερικού χώρου. Μερικές μαξιλάρες με λουλούδια κι άλλα καλοκαιρινά σχέδια θα ολοκληρώσουν την εικόνα.

θαλασσί-έπιπλα-εξωτερικού χώρου-με-μαξιλάρες-ιδέες-

ιδέες-με-τις-νέες-τάσεις-στη-καλοκαιρινή διακόσμηση-στο-σπίτι-Καλοκαίρι 2024-

Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης στο σπίτι με τις νέες τάσεις 2024: Παίξε με τις γήινες και έντονες αποχρώσεις στη κρεβατοκάμαρα

Αν θέλεις να φέρεις το Καλοκαίρι στη κρεβατοκάμαρα μπορείς στη συρταριέρα ή στη τουαλέτα του δωματίου να τοποθετήσεις χρωματιστά διακοσμητικά. Επειδή οι περισσότεροι από εμάς διαλέγουμε έπιπλα σε γήινες αποχρώσεις, αυτή η ιδέα θα σώσει πολλούς.

Όλες οι νέες τάσεις στη καλοκαιρινή διακόσμηση σε όλο το σπίτι

ιδέες-με-τις-νέες-τάσεις-στη-καλοκαιρινή διακόσμηση-στο-σπίτι-Καλοκαίρι 2024-

Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης στο σπίτι με τις νέες τάσεις 2024: Φωτάκια led στο μπαλκόνι ή στην αυλή

Το Καλοκαίρι είναι μία εποχή που σε πολλούς από εμάς ξυπνά τον ρομαντισμό. Μία εποχή ανεμελιάς δεν μπορεί να μην χρειάζεται και την…κατάλληλη ατμόσφαιρα. Μερικά φθηνά φωτάκια led για τον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο θα απογειώσουν την διακόσμηση.

φωτάκια led-στο-μπαλκόνι-ιδέες-

ιδέες-με-τις-νέες-τάσεις-στη-καλοκαιρινή διακόσμηση-στο-σπίτι-Καλοκαίρι 2024-

 

Μικρή κρεβατοκάμαρα: 15 ιδέες να ανανεώσετε τη διακόσμησή της

 

ιδέες-με-τις-νέες-τάσεις-στη-καλοκαιρινή διακόσμηση-στο-σπίτι-Καλοκαίρι 2024-

ιδέες-με-τις-νέες-τάσεις-στη-καλοκαιρινή διακόσμηση-στο-σπίτι-Καλοκαίρι 2024-

Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης στο σπίτι με τις νέες τάσεις 2024: Παστέλ αποχρώσεις στους τοίχους

Αν θέλεις να βάλεις όλη σου τη φαντασία στη διακόσμηση θα πρέπει να διατηρήσεις σε απαλά χρώματα τους τοίχους. Διότι τα απαλά χρώματα δε σε δεσμεύουν ιδιαίτερα στη διακόσμηση. Έτσι για μία ανάλαφρη, καλοκαιρινή διακόσμηση οι παστέλ αποχρώσεις είναι ιδανικές.

παστέλ-αποχρώσεις-στους-τοίχους-ιδέες-

 

Το σταχτί χρώμα στη διακόσμηση είναι η Νο1 τάση και θα δούμε 15 ιδέες για κάθε δωμάτιο

 

ιδέες-με-τις-νέες-τάσεις-στη-καλοκαιρινή διακόσμηση-στο-σπίτι-Καλοκαίρι 2024-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τη διακόσμηση στο Daddy-Cool.gr.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.