Grand hotel : Στα νέα επεισόδια της σειράς θα δούμε να ζητάει από την Αγγέλα να τον συγχωρήσει για το κακό που της προκάλεσε
Η Ελένη βρίσκεται στο γραφείο του Ρήγα και καθώς το καθαρίζει βρίσκει το γράμμα με το οποίο η Βασιλική εκβίαζε την Κυβέλη. Φυσικά το ανοίγει και αρχίζει να το διαβάσει. Δεν πιστεύει στα μάτια της. Είναι ένα γράμμα από τον συχωρεμένο Κωνσταντίνο Γαζή, ιδιοκτήτη του Grand hotel και σύζυγό της Κυβέλης προς την Αγγέλα..
Παντρεύονται Ελένη και Νικόλας κρυφά
Μέσα από τα γραφόμενα του η Ελένη διαπιστώνει ότι ο Νικόλας είναι γιος του. Μάλιστα, ζητάει από την Αγγέλα να τον συγχωρήσει για το γεγονός ότι δεν αποκατέστησε ούτε την ίδια ούτε το παιδί της, ότι θέλει να διορθώσει μια μεγάλη αδικία και ότι το ξενοδοχείο το αφήνει εξολοκλήρου στο γιο του, Νικόλα.
O Χαραλάμπης και η Θεώνη κάνουν έρωτα
Η Ελένη πέφτει από τα σύννεφα διαβάζοντας τις τελευταίες γραμμές καθώς είναι η μόνη εκτός από το Ρήγα για την Κυβέλη που γνωρίζει ότι ο Νικόλας, είναι ο νόμιμος κληρονόμος του Grand hotel, γεγονός που αγνοεί τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του. Η Αγγέλα είχε σχέση με τον Κωσταντίνο Γαζή. Όταν έμεινε έγκυος εκείνος την προστάτεψε και η γυναίκα συνέχισε να εργάζεται στο ξενοδοχείο.
Στο γάμο της Αλίκης γίνεται απόπειρα δολοφονίας κατά του Νικόλα
Εκείνη ποτέ δεν πρόδωσε το μυστικό του σε κανέναν, ούτε στον ίδιο του τον γιο, ο οποίος νομίζει ότι ο πατέρας του ήταν ένας ναυτικός που εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με το TV24, τώρα η Ελένη γνωρίζει ότι ο Νικόλας είναι ένας Γαζής. Θα ρίξει εκ νέου τα δίχτυα της στο νεαρό που είναι τρέλα ερωτευμένος μαζί της.
Όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από το Grand Hotel
Περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τις Ελληνικές σειρές στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers
Ειδήσεις σήμερα
- Μαίρη Βιδάλη : Η σπαρακτική ανάρτηση για τον γιό της και το συγνώμη
- Η Γη της Ελιάς : Η Αμαλία σκοτώνει τον εκβιαστή της
- Πρότυπα Σχολεία – Oι αλλαγές : Πώς θα γίνεται η εισαγωγή μαθητών
- Καλοριφέρ : Κόλπο μηχανικού για να ζεστάνετε πιο γρήγορα και ανέξοδα το σπίτι
- Λεπτά τηγανόψωμα της γιαγιάς με το μυστικό με το λιωμένο βούτυρο που τα απογειώνει