Close

Η Μάγισσα Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίου από 07/10/2024 ως 08/10/2024

Η Μάγισσα Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίου από 07/10/2024 ως 08/10/2024

Η Μάγισσα : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της εβδομάδας απο 07/10/2024 ως 08/10/2024.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 1 στις 7/10/2024

Επεισόδιο 1

Δευτέρα

Μάνη 1910… ο δισέγγονος της Θεοφανώς, Ανδρέας Λάσκαρης μαζί με την σύζυγο του Γαλάτεια επιστρέφει στην γενέτειρα του, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειας του. Το ίδιο βράδυ, θ’ ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε.

Τζουζέπε και Πανδώρα ύποπτοι για αποτρόπαια εγκλήματα

Η Μάγισσα: Τζουζέπε και Πανδώρα ύποπτοι για αποτρόπαια εγκλήματα

Μάνη 1710… η Μάνη βρίσκεται υπό την κατοχή των Ενετών. Στον πύργο των Λασκαραίων ο Ενετός διοικητής Σίλβιο Εσποζίτο με την γυναίκα του Ρενάτα συζούν αρμονικά με τον Νικήτα και την Βασιλική Λάσκαρη.

Η Ρενάτα θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Σίλβιο

Η Μάγισσα: Ο Λόγος που η Λεώνη μπλέκει στα δύχτια της την Πανδώρα

Η άφιξη του ρετόρε (δικαστή) Τζουζέπε Μοντιλιάνι και της γυναίκα του Πανδώρας επισκιάζεται από την αποτρόπαια δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας, που βρέθηκε με την καρδιά της ξεριζωμένη. Ένα περιπλανώμενος θίασος, ένας ατελέσφορος έρωτας απ’ το παρελθόν και μια καινούρια δολοφονία, θα γίνουν η αφετηρία για ένα ταξίδι… προς το σκοτάδι.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 2 στις 8/10/2024

Επεισόδιο 2

Τρίτη 

1910… ο Ανδρέας κλονισμένος απ’ το όραμα, που βίωσε, ζητάει απαντήσεις. Ο απόγονος του Μισέλ, Φρανσουά, θα τον βοηθήσει να κάνουν μαζί αυτό το ταξίδι στον χρόνο.

 

1710… το Πόρτο Κάγιο έχει βυθιστεί στο πένθος κι όλοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου.

O μοναχός φέρνει ανατροπές στην ερεύνα για τη δολοφονία της κοπέλας

Η Μαγισσα : Ανδρέας και Φρανσουά ψάχνουν το παρελθόν

Η σύλληψη του Γιώργη θα φουντώσει το μίσος ανάμεσα στους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες. Η συνύπαρξη των Μοντιλιάνι με τους Εσπόζιτο, ξεκινάει με τις πιο δυσοίωνες προοπτικές.

Η Πανδώρα αναστατωμένη απ’ το όραμα/ όνειρο που της προκάλεσε η Λεώνη θα επιδιώξει μια συνάντηση μαζί της.. Η άφιξη ενός Ιησουίτη μονάχου, του Αντόνιο θα φέρει ανατροπές, τόσο στην έρευνα για την δολοφονία της κοπέλας, όσο και για τον δολοφόνο.

Όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Μάγισσα με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές