Σασμός Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 24/6/2024 έως τις 27/6/2024

Σασμός Επόμενα επεισόδια: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς -Δείτε τις περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 24/6/2024 έως τις 27/6/2024.

 

Tέλος και αυτή η σειρά

 

 

 

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 145, 146, 147, 148

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 145 στις 24/06/2024

Επεισόδιο 145

Δευτέρα

 

Ο Παύλος έρχεται σε σύγκρουση με τον Τηλέμαχο για την επιστροφή του Ρούσσου, την ώρα που εκείνος μαθαίνει μία μία τις σκληρές αλήθειες της οικογένειάς του και προσπαθεί να ανασυνθέσει το παρόν, μέσα απ’ το παρελθόν του.

Η άφιξη του Αντρέα στην Ελλάδα θορυβεί τους πάντες, που καταλαβαίνουν ότι οι σκοποί του αφορούν στον πατέρα του και δεν είναι καλοί.  Ο Γιάννος κι ο Μανούσος αποφασίζουν να λουφάξουν, έως ότου περάσει η μπόρα και να σχεδιάσουν, έτσι, με την ησυχία τους το επόμενο χτύπημα.

 

Σασμός : H μοίρα τους επιφυλάσσει άλλο παιχνίδi

 

Σασμός: Μετά τη γέννηση της μικρής Καλλιόπης, και η μεγάλη μέρα της παράδοσης έχει φτάσει

 

Σασμός : O Μαθιός ομολογεί στον Αντώνη το φόνο του Στεφανή πριν ξεψυχήσει

 

Το σκίτσο της Βασιλικής βοηθά τους αστυνομικούς να αναγνωρίσουν έναν ύποπτο, ο οποίος μπορέι να τους οδηγήσει στους ιθύνοντες νόες των χτυπημάτων εναντίον των Σταματάκηδων. Ο Χρήστος και η Στέλλα κάνουν σχέδια για το μέλλον τους, την ώρα που η παράδοση του Μαθιού για το φόνο του Στεφανή πλησιάζει.

Η Βασιλική κάνει μία πρόταση στην Καλλιόπη, που θα τη θορυβήσει, ενώ μία ερωτική επανασύνδεση θα ξυπνήσει στον Βαγγέλη και την Ντίνα τα αισθήματα που τρέφουν εδώ και καιρό ο ένας για τον άλλο.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 146 στις 25/06/2024

Επεισόδιο 146

Τρίτη

 

Η σύλληψη του Μηνά φέρνει ανακούφιση αλλά και ελπίδα ότι αν ανοίξει το στόμα του, θα τους οδηγήσει στους Μουντάκηδες. Ο Γιώργος συναντά έναν άνθρωπο – κλειδί, που μπορεί να βοηθήσει στις υποθέσεις τους, ενώ ο Χρήστος δέχεται ένα τηλεφώνημα που ίσως φανεί χρήσιμο.

 

 

 

 

Η Στέλλα μετά από μία συνάντηση με τη Βασιλική, επηρεάζεται από τη συζήτησή τους και μπαίνει σε ένα δίλημμα. Ο Ρούσσος κάνει διάφορες σκέψεις για τον φόνο του Στεφανή και ζητάει απαντήσεις. Την στιγμή που ο Μαθιός πρέπει να πάρει την απόφαση αν θα μιλήσει στον θείο του, ο Αντώνης ακούει κάτι, που δεν θα έπρεπε.

 

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 147 στις 26/06/2024

Επεισόδιο 147

Τετάρτη

 

Η ώρα της συνάντησης του Αντρέα με τον Ρούσσο έφτασε. Οι δυο άντρες έρχονται αντιμέτωποι, και το μόνο που τους χωρίζει είναι η κάννη ενός όπλου.

Θα καταφέρει ο παπα-Μιχάλης να αποτρέψει το φονικό; Ο Αντώνης σπεύδει στην Άνω Ποριά, αλλά ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του.

 

Σασμός: Η αστυνομία δε βρίσκει τον Αντρέα

 

Σασμός : Η σκηνή με τον Μαθιό στα λευκά και τον αετό που πετά δίπλα του θα συγκλονίσει

 

Σασμός : Η σκηνή με τον Μαθιό στα λευκά και τον αετό που πετά δίπλα του θα συγκλονίσει

 

Η Βασιλική φέρνει στον κόσμο το κοριτσάκι της, κάνοντας ευτυχισμένο τον Μαθιό και όλη την οικογένεια. Τη χαρά, ωστόσο, σκιάζει η επικείμενη παράδοσή του στις αρχές.

Ο Αντρέας επικοινωνεί με τον Τηλέμαχο, απαιτώντας να μάθει ποιος πρόδωσε την επιστροφή του στην Άνω Ποριά. Η γιαγιά Ρηνιώ δεν μπορεί να πνίξει τα συναισθήματά της για εκείνον, οδηγώντας τη Μαρίνα στα όριά της.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 148 στις 27/06/2024

Επεισόδιο 148

Πέμπτη

 

Η Θοδώρα διηγείται στον Γιώργο την επίσκεψη της Αργυρώς και τη θέλησή της να βάλει νερό στο κρασί της. Η Βασιλική ανυπομονεί να κρατήσει το μωράκι της στην αγκαλιά της, ένα ξαφνικό πρόβλημα, ωστόσο, θα την απομακρύνει από κοντά της και θα προσθέσει στο νου της ένα επιπλέον βάρος.

Μια εβδομάδα μετά τη γέννηση της μικρής Καλλιόπης, και η μεγάλη μέρα της παράδοσης έχει φτάσει. Κανείς από την οικογένεια δεν είναι έτοιμος να αποχωριστεί τον Μαθιό, ενώ εκείνος δεν μπορεί να ησυχάσει όσο η αστυνομία δεν βρίσκει τον Αντρέα.

 

Σασμός: Το μωρό της Βασιλικής γεννιέται με πρόβλημα υγείας

 

Σασμός: Ο μεγάλος έρωτας της Αργυρώς και του Αστέρη επισφραγίζεται

 

Σασμός: Το κακό προαίσθημα της Βασιλικής βγαίνει αληθινό

 

Ο Χρήστος είναι έξαλλος που οι έρευνες για τον Βρουλάκη δεν αποδίδουν, αλλά πιο πολύ τον βασανίζει η τεταμένη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί με την αγαπημένη του. Η γιαγιά με τον Ρούσσο γεμάτοι ενοχές, αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για τα λάθη που έκαναν με τον Αντρέα.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close