Το Προξενιό της Ιουλίας: Το καλοκαίρι του 1964

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα του πει “Γρηγόρη η Βγενιώ είναι κόρη σου”.

 

Παγωτό ο Γρηγόρης 😛

Βρισκόμαστε στο Καλοκαίρι του 1964. Τέσσερα χρόνια μετά η Ιουλία επιστρέφει στο αρχοντικό με λαχτάρα να επανασυνδεθεί με το παιδί της την μικρή Βγενιώ που έχει γίνει πια τεσσάρων ετών. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, θα έρθει όμως αντιμέτωπη με αναπάντεχα γεγονότα ενώ η κορούλα της όπως είναι φυσικό δεν την αναγνωρίζει.

Τέλος για το Προξενιό της Ιουλίας: Το αντίο του Μελέτη Ηλία

Το Προξενιό της Ιουλίας: Σε κίνδυνο η ζωή της Στεφανίας

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 96, 97, 98

Η κατάσταση που μοιάζει μη ελεγχόμενη αναγκάζει την Στεφανία να επικοινωνήσει με το Χρήστο που ζει πια με τον Επιφάνειο έξω από την Ελασσόνα. Την ίδια στιγμή ένα καθοριστικό γεγονός φέρνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή της Φιλιώς και του Γρηγόρη που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις νέες συνθήκες.

Η Ιουλία που εξακολουθεί να κινδυνεύει στο αρχοντικό Προβιού, αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να αποκαλύψει στον Γρηγόρη την αλήθεια για την κορούλα του.

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Χάδω είναι η δολοφόνος της Ευγενίας

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης μαθαίνει την αλήθεια

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Δολοφόνος του Γιωργίκη αρπάζει την μικρή Ευγενία

Η νύχτα του φόνου του Γιωργίκη συνταράσσει τη τοπική κοινωνία της Λάρισας και καθιστά ύποπτους σχεδόν όλους όσους σχετίζονται με το αρχοντικό Προβιού και τον δολοφονημένο μεγαλογαιοκτήμονα.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ποιος σκοτώσε τον Προβιο;

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 90, 91, 92

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Χάδω δίνει την χαριστική βολή στον Γιωργίκη

Η νέα εφημερίδα του Άλκη καλύπτει τα γεγονότα με ένα καυτό πρωτοσέλιδο. Κι ενώ όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος μπορεί να σκότωσε τον ισχυρό άντρα του κάμπου, αποκαλύπτεται πως αγνοείται η τύχη σχεδόν όλων όσοι εμπλέκονται άμεσα με την βραδιά του φόνου και τον τρόπο του εγκλήματος.

 

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, μέσα σε ένα θολό τοπίο από αναπάντητα ερωτήματα ο μεθοδικός διοικητής χωροφυλακής Λάρισας Κωστής Σινόπουλος προσπαθεί να λύσει το γρίφο του εγκλήματος αλλά κυρίως να βρει τι απέγιναν όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες και εν δυνάμει ύποπτοι για το φονικό μαζί με το μόνο σίγουρα αθώο πλάσμα που αγνοείται από τον τόπο του εγκλήματος, την τετράχρονη Ευγενία Προβιού. Τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από εκείνη την μοιραία βραδιά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close