Close

Τα ζώδια με τις περισσότερες αναποδιές τον Νοέμβριο 2024

τα-πιο-άτυχα-ζώδια-για-τον-Νοέμβριο 2024-

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις αυτά τα ζώδια δε θα περάσουν καλά τον Νοέμβριο του 2024. Ποια είναι αυτά και τί πρέπει να προσέξετε.

Όλοι θέλουμε να έχουμε έναν όμορφο μήνα αλλά φαίνεται πως δεν βγαίνει πάντα σε όλους. Και αυτό σύμφωνα με τα ζώδια, μπορούν να το προβλέψουν τα άστρα. Ίσως να μην μπορείτε να αλλάξετε και πολλά, όμως σίγουρα μπορείτε να προφυλαχθείτε περισσότερο. Διαβάστε παρακάτω:

Ιχθύς

Ιχθύ μου φαίνεται πως ο Νοέμβριος δεν θα είναι ο μήνας σου. Θα υπάρξουν κάποιες αναταραχές στη δουλειά. Εντάσεις, καυγάδες, μειώσεις μισθού, ακόμη και απόλυση αν δεν προσέξεις αρκετά την συμπεριφορά σου.

Η επαναστατική σου φύση δε θα βοηθήσει τα πράγματα γι’ αυτό και τον μήνα που έρχεται θα πρέπει να κάνεις πως δεν ακούς μερικά πράγματα. Παράλληλα και στον ερωτικό τομέα δεν θα τα βρεις εύκολα τα πράγματα.

Μηνιαίες προβλέψεις: Ποια είναι τα απόλυτα τυχερά ζώδια του Νοεμβρίου 2024

Έρωτες από το παρελθόν θα σου χτυπήσουν την πόρτα ή μάλλον εσύ θα βρεθείς να χτυπάς πόρτες που πλέον έχουν κλείσει οριστικά. Κάτι που φυσικά θα σου χαλάσει τη ψυχολογία.

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Σκορπιός

Αν έχεις κάνει ένα νέο οικονομικό άνοιγμα θα σε συμβουλεύαμε τον Νοέμβριο να μην απλώνεις τα πόδια πέρα από εκεί που τελειώνει το πάπλωμα. Οι οικονομικές δυσκολίες θα είναι αρκετές και σίγουρα θα σου σπάσουν τα νεύρα.

Θα πρέπει λοιπόν να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου και να κάνεις τα κουμάντα σου. Ίσως να χρειαστεί ακόμη και να λήξεις συνεργασίες ετών, εφόσον διαπιστώσεις ότι δεν σε ωφελούν στη δουλειά σου. Μεγάλη προσοχή στα συναισθηματικά σου, διότι συχνά μπλέκεις δουλειά με προσωπικά και οι εντάσεις δε θα σε βοηθήσουν.

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Παρθένος

Παρθένε μου είχες ένα δύσκολο Καλοκαίρι και φαίνεται και πως τον Νοέμβριο τα πράγματα δεν θα είναι ιδανικά για σένα. Από την μία θα προσπαθήσεις να συνηθίσεις τη ρουτίνα σου και από την άλλη στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολλές αναποδιές.

Τα ζώδια που αν κάνετε σχέση δεν θα σε απατήσουν ποτέ

Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός όσων αφορά την επιλογή των συνεργατών σου και να προφυλάξεις τον εαυτό σου από συμπεριφορές που δεν σου αξίζουν. Η ρουτίνα θα σε κάνει να αδικήσεις ανθρώπους της ζωής σου, που δεν σου φταίνε σε τίποτα, οπότε σκέψου δύο φορές προτού πεις οτιδήποτε.

Άση Μπήλιου : Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Αφροδίτη στον Υδροχόο

Ταύρος

Τα οικονομικά σου προβλήματα θα είναι πολλά Ταύρε μου και δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα νιώσεις ότι περισσότερα πληρώνεις παρά εισπράττεις. Σχέδια που είχες για το μέλλον σου θα ματαιωθούν και θα χρειαστεί να αναβάλεις πράγματα που έχεις ανάγκη να κάνεις αυτή τη περίοδο.

Μην ανησυχείς όμως, αυτό δε θα κρατήσει για πολύ. Προσπάθησε να κάνεις οικονομία και σιγά σιγά τα πράγματα θα μπουν και πάλι σε μία σειρά. Επίσης τον Νοέμβριο οι ανασφάλειές σου θα είναι πολλές οπότε προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από μελοδραματισμούς και υπαρξιακά.

Άση Μπήλιου : Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Αφροδίτη στον Υδροχόο