Close

Ζώδια: Αφροδίτη στον Τοξότη – Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους ως τις 11/11/2024

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας 10/07/2023 ως 16/07/2023 από την Βίκυ Δρόσου

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη φέρνει ερωτικές περιπέτειες και ενθουσιασμό. Ποια ζώδια όμως θα ευνοηθούν περισσότερο στα ερωτικά τους ως τις 11/11/2024.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη προσφέρει σε όλους μας μία πιο ανάλαφρη νότα. Βέβαια, οι πιο ευνοημένοι από όλους στον ερωτικό τομέα αναμένεται να είναι τα εξής τέσσερα ζώδια. Αυτά, λοιπόν, οφείλουν να κοινωνικοποιηθούν και να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία που τους προσφέρει το σύμπαν ως και τις 11 Νοεμβρίου.

Η Πανσέληνος στον Κριό έρχεται και φέρνει μεγάλες αλλαγές σε όλα τα ζώδια

Ετήσιες Προβλέψεις 2024: Οι πιο τυχερές ερωτικές στιγμές του νέου έτους για όλα τα ζώδια

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Δίδυμος

Φίλε μου Δίδυμε, ο έρωτας παίρνει τα ηνία αυτή την περίοδο, αφού η Αφροδίτη φωτίζει τον τομέα των σχέσεων σου. Είτε ενδυναμώνεις τις υφιστάμενες, είτε αναζητάς νέες.

Η ανάγκη σου να συνδεθείς με τους άλλους γίνεται πιο έντονη, και οι ερωτικές γνωριμίες δεν θα λείψουν. Εάν βρίσκεσαι σε σχέση, οι στιγμές γεμίζουν ρομαντισμό και αμοιβαία κατανόηση. Αν είσαι ελεύθερος, προετοιμάσου για ενδιαφέροντα φλερτ που θα σε αναζωογονήσουν.

Ζώδια: O Ερμής μπήκε στον Σκορπιό και μέχρι τις 02/11/2024 θα φέρει μεγάλες αποκαλύψεις

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η Αφροδίτη σε γεμίζει με ερωτική ενέργεια και δημιουργικότητα. Το αστρολογικό τοπίο σου ζητά να αφεθείς σε διασκεδαστικές περιπέτειες και να αφήσεις τον εαυτό σου να εκφραστεί ελεύθερα στον έρωτα.

Το πάθος σου για τη ζωή σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό, και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή για την ενδυνάμωση της υπάρχουσας σχέσης σου είναι αμέτρητες. Εσύ, δεσμευμένε, αναζωπυρώνεις το πάθος της σχέσης σου.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Τοξότης

Τοξότη, είσαι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ερωτικού παιχνιδιού αυτή την περίοδο. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η γοητεία σου γίνεται ακαταμάχητη, και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες εμφανίζονται από παντού.

Ο αυθορμητισμός και η αισιοδοξία σου σε κάνουν να λάμπεις, τραβώντας γύρω σου ανθρώπους που γοητεύονται από την ελεύθερη φύση σου κι ανανεώνοντας έναν υπάρχοντα έρωτα. Είσαι έτοιμος να ζήσεις έντονες, αλλά και χαρούμενες ερωτικές περιπέτειες που σε γεμίζουν με ενθουσιασμό και πάθος.

Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14/10/2024 ως 20/10/2024 για όλα τα ζώδια

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Υδροχόος

Έφτασε η ιδανική περίοδος, γεμάτη κοινωνικοποίηση και φλερτ, Υδροχόε. Η Αφροδίτη σε καλεί να βγεις έξω, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να αφεθείς στις συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες που έρχονται στο δρόμο σου.

Η ερωτική σου ζωή, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr γίνεται ένα πεδίο εξερεύνησης και ελευθερίας, γεμάτο με απρόσμενες συναντήσεις που σε συναρπάζουν. Αν έχεις ήδη βρει την αγάπη, τότε κτίζεις κάτι αμοιβαίο και η οικειότητα σας βοηθά να αισθανθεί ο ένας την αγάπη του άλλου.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr